VTK Flydende Krystalsæbe 5 l Flydende Brun Sæbe (00010610)

136 kr.

Oplev den ultimative rengøringsoplevelse med vores flydende krystalsæbe. Skånsom mod huden og effektiv mod snavs. Aromatisk duft og langvarig glans. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197602408 Kategori:

VTK Flydende Krystalsæbe i 5 liter er den ultimative løsning til effektiv rengøring og pleje af dine vaskbare overflader. Med en imponerende pH-værdi over 9 er denne flydende brun sæbe perfekt til en lang række anvendelser, herunder klinker, beton, fliser, terrazzo og ubehandlet træ.

Denne alsidige krystalsæbe er designet til at skabe en dybdegående rengøring, der fjerner snavs, fedt og pletter uden at beskadige overfladen. Med dens kraftfulde men skånsomme formel kan du være sikker på at opnå en skinnende ren finish hver gang.

Den flydende krystalsæbe fra VTK er ekstremt let at bruge. Du skal blot fortynde den efter behov, hvilket gør den både økonomisk og effektiv. Dog skal du være opmærksom på at undgå at bruge den koncentreret på malet og ferniseret træ, da det kan opløse malingen eller lakken.

Med en overflade på hele 5 liter har du rigeligt med krystalsæbe til mange rengøringsopgaver og kan nyde fordelene af en professionel rengøring derhjemme. Så giv dine vaskbare overflader den kærlighed og pleje, de fortjener, med VTK Flydende Krystalsæbe. Din hjem vil skinne som aldrig før, og du vil elske den fornyede friskhed og glans, dette fantastiske produkt bringer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VTK Flydende Krystalsæbe 5 l Flydende Brun Sæbe (00010610)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.